Erna Visser      bronze    -   brons   -    bronzo    -    bronce

Hora Siccamastraat 3

7631 HP  Ootmarsum

telefoon +31(0)541291746

mobiel +31(0)621597914


info@ernavisser.nl

Welkom

In mijn atelier aan de Hora Siccamastraat worden mijn sculpturen 'geboren' en leg ik er de laatste hand aan voordat ze vertrekken naar de bronsgietterij.

Soms in opdracht, vaak uit inspitatie uit mijn omgeving.  Ik maak de sculpturen eerst in was.

De was sculpturen gaan naar de bronsgieter die er een siliconen mal van maakt. Het origineel blijft dus bestaan (tenzij de opdrachtgever anders wenst). Zo kan ik meerdere afgietsels laten maken van een sculptuur. Het komt echter ook voor dat het origineel in was na het gieten wordt vernietigd zodat er slechts één unieke sculptuur overblijft.


Wilt u eens komen kijken in mijn atelier, maak dan eerst even een afspraak. Dat mag telefonisch of via e-mail (zie hier boven).


Route

Vanuit het centrum van Ootmarsum, als u met de rug naar de VVV staat, slaat u linksaf richting de Kerk. U houdt links aan , loopt voor de Kerk langs en slaat dan schuin rechts rechtdoor de Keerweer in. Deze loopt u uit en steekt over naar de Radboudstraat. Aan het eind slaat u linksaf de Smithuisstraat in. Deze straat volgt u een heel eind. De achtste zijstraat rechts is de Hora Siccamastraat. Op nummer drie (3) vind u mijn atelier.

HOMEErna_Visser.html
FOTO-IMPRESSIESfoto/foto.html

CONTACT

NIEUWnieuw.html